Retourneren

100% Tevredenheidsgarantie

www.tiffanylampen.nl geeft u als klant een 100% Tevredenheidsgarantie. Dit houdt in dat u zonder opgave van rede binnen 14 dagen na ontvangst van het gekochte product het recht heeft om het te ruilen dan wel te retourneren. U dient dit vooraf te melden via tel. 0031 (0)70-3635396 of per e-mail info@tiffanylampen.nl. U kunt ook gebruik maken van het modelformulier herroeping welke u kunt vinden als bijlage onder de algemene voorwaarden.

Ruilt u een product om dan wordt de prijs van het nieuwe product verrekend met het reeds betaalde bedrag. Een eventueel rest bedrag zal binnen 14 dagen teruggestort worden op uw rekening.

Wilt u een product retourneren dan zullen wij na ontvangst van het in de originele staat te bevinden product het betaalde bedrag binnen 14 dagen terugstorten op uw rekening.

Retourzendingen dienen compleet met factuur / pakbon en in de originele verpakking – indien redelijkerwijze mogelijk  – teruggezonden te worden. De kosten en risico’s voor de retourverzending zijn voor de klant. Wij adviseren u om de zending via Postnl en aangetekend te versturen. Uw zending is dan automatisch verzekerd tot een bedrag van € 500,=.

Retour adres:   www.tiffanylampen.nl

Fahrenheitstraat 436 A

2561 DG Den Haag

Nederland